2023-01-28
话说上星期哥哥仲未放假,我带咗弟弟去行街食嘢😅弟弟爆响口之后,哥哥好唔开心☹️今日要岀土瓜湾,醒起呢到有😏😏😏为免岀现唔公平,今日都系食呢个集团嘅嘢🤣🤣🤣食物今次系哥哥嗌,都好似嗌得多咗😅所以食唔晒就打包拎走,咪做大嘥鬼鸭胸喇沙参参(轻量) $53哥哥拎住个menu 系咁指🤣佢话想食喇沙,猪仔唔知可以只系叫油面😅结果啲米粉我食晒呢个咖沙唔系好辣,7岁小朋友都食到炸云吞超级脆脆💕啲涵超弹牙!好mini🤣口大一野食晒桔仔话梅水超润喉!💕必嗌呢个有个小插曲🤫隔离枱有个叔叔话饮过呢到柚子蜜好好饮,然后落单哥哥话呢到冇柚子蜜🤗叔叔就开始形容,好彩讲得岀有话梅🤣佢仲想多蜜不过我觉得已经岩岩好,再甜啲要开2杯饮烤串烧鸡咖哩饭 (轻量)🤣块虾饼…同我个仔块面咁大我原本以为咖哩系另上,原来我记错咗..呢个咖哩好香浓!少少辣。烤鸡串好香口4岁弟弟都食到咖吔奶禄超多美禄酱🤗包包脆脆仲食到邪恶嘅牛油🧈同咖吔嘅味美禄恐龙🦖咸蛋黄鱼皮呢个不得了!你哋睇吓啲咸蛋黄浆😱😱😱佢真系超多咸蛋黄😃仲要暖暖地重点系,佢每块都劲大件其他好贴心嘅经理哥哥,系落完单之后就主动拎咗杯水同碗俾我(事源系因为我叫咗杯🦖俾自己,热饮俾佢,点
食物
鸭胸喇沙参参(轻量) $53
呢个咖沙唔系好辣,7岁小朋友都食到
炸云吞
超级脆脆💕啲涵超弹牙!好mini🤣口大一野食晒
桔仔话梅水
超润喉!💕必嗌
叔叔就开始形容,好彩讲得岀有话梅🤣佢仲想多蜜
不过我觉得已经岩岩好,再甜啲要开2杯饮
烤串烧鸡咖哩饭 (轻量)
🤣块虾饼…同我个仔块面咁大
我原本以为咖哩系另上,原来我记错咗..
呢个咖哩好香浓!少少辣。烤鸡串好香口
4岁弟弟都食到
咖吔奶禄
超多美禄酱🤗包包脆脆
仲食到邪恶嘅牛油🧈同咖吔嘅味
美禄恐龙🦖
咸蛋黄鱼皮
呢个不得了!你哋睇吓啲咸蛋黄浆😱😱😱
佢真系超多咸蛋黄😃仲要暖暖地
重点系,佢每块都劲大件
其他
好贴心嘅经理哥哥,系落完单之后就主动拎咗杯水同碗俾我
(事源系因为我叫咗杯🦖俾自己,热饮俾佢,点知哥哥话唔想饮野,净系饮水)
呢啲挥春好得意呀💕