2024-03-11
好想食好好味既韩国野 系尖沙咀揾韩国餐厅,见到好多介绍呢一间 就入左黎试下位置 环境 座位 都好方便好舒服👍🏻好易揾到枱与枱之间好阔落 坐得好舒服 食烧肉都唔会好大油烟好大阵味👍🏻由于太多野想食 人数有限 于是叫左食评介绍又想试的几款食物😋果然冇失望 每样都好好味点完菜就有八款小食送上 每样小小 唔怕食唔哂食韩国野冇理由唔叫五花腩🤭于是叫左厚切五花腩 再加 韩式生菜配包饭酱烧完三件五花腩 其实系好多 好彩有菜包起食 如果唔系都好快full 好饱肚😋加埋菜食感觉良好 而且菜好新鲜好脆 伴酱好好味 必叫👍🏻辣豆腐海鲜汤辣辣地又甜 多豆腐多材料👍🏻仲有饭配埋 成个饭倒落去食 好香好好味👍🏻值得食😋又系平时食韩国野必叫既韩式炒粉丝呢个不得了 劲香劲好味 好香胡椒味 仲有牛肉 粉丝又好烟韧👍🏻都系必食之选最后见人介绍呢个鲍鱼粥 先生好钟意食 话好香浓鲍鱼味 食落口都系啖啖鲍鱼肉👍🏻而且好大份 个碗好深 起码有四碗👍🏻 食完会好饱以上几款都系好好食 所以必须比个好评 应该暂时系我食过头三好味既韩国餐厅😋
位置 环境 座位 都好方便好舒服👍🏻好易揾到
点完菜就有八款小食送上 每样小小 唔怕食唔哂