2018-01-14 227 浏览
铜锣湾真系好多好野食,今日又同朋友去左食好野,黎左世贸既牛禅烧肉食和牛超级好食!除左和牛之外,值得一赞既系小食同饮品都好得!明太子玉子烧~超级香滑既玉子烧,滑到咬落口d明太子要流出来咁,又热辣辣真系非常好食!极上和牛盛宴~呢个不得了,店员俾左张卡有指示,建议次序由淡味到浓味,头几款唔太特别,食到第五款牛外胸腹之后几款我都哗哗声,越食越好食。个人最喜欢既系牛颈脊同牛小排,肉汁紧紧锁住,肉质够淋,超正!什锦天妇罗~有虾、茄子、翠肉瓜,炸粉刚刚好唔会太厚,虾好大只弹牙,茄子同翠肉瓜都保持到水份。蓝蝶梦~呢个紫色白色既特饮好得意,个色彩好靓,蝶豆花加乳酸饮品,味道很好!叫左个特别d既海盐味雪糕,甜品当中有小小咸。另外叫左朱古力味雪糕,好香滑好浓,牛奶味重!
除左和牛之外,值得一赞既系小食同饮品都好得!