2024-01-25
第一次嚟到天水围任食嘅火锅,好有日式嘅风味。呢度嘅装修好靓呀,好似去咗日本嘅小区,最值得赞嘅系呢度嘅服务员个个态度都好好,常常笑容满面。因为我就唔食牛肉,所以就嗌咗最优惠𠮶个套餐,冇谂过咁优惠嘅价钱可以食到咁靓嘅猪肉呀,而猪肉系可以不停追加嘅,最值得一赞系追加嘅猪肉都咁有猪味,入口融化好似去咗五星级酒店𠮶度食嘢咁呀。边一度仲有即叫嘅响铃,即叫即炸,呢一个食物真系加分呀!我仲见到喺水区有清酒可以攞嚟饮呀🌈仲有一啲小食做前菜,我叫咗黑松露炸薯条,好好味呀!黑松露酱真系好香,配搭薯条脆卜卜真系值得试~汤底𠮶部分我哋叫咗椰子鸡汤,喺出面就咁普通食一个椰子鸡汤已经要成两嚿几水啦,呢度仲要系无限追加嘅✨✨#日本餐厅 #日式火锅 #火锅放题 #美食推介天鸟居酒屋 (天水围) @tentori_lzakaya 天水围天华路33号T Town North 2楼N212号舖
#日本餐厅 #日式火锅 #火锅放题 #美食推介
天鸟居酒屋 (天水围) @tentori_lzakaya