2021-10-09 1246 浏览
🇭🇰呢间餐厅我book咗一个月先食到 想食好耐的了 听闻佢哋系良心小店👍🏻仲要系手工意粉🍝果然冇令我失望 我一定会再嚟食㗎‼️‼️封面呢个招牌西班牙红虾意粉🍝一上菜 已经闻到好浓烈虾味🦐一入口 虾味非常香浓 啲酱汁充满虾的鲜甜 海鲜嘅咸味😍😍啲意粉偏硬身 但系超级超级挂汁💯呢个应该系我食过最好食嘅意粉 在我心中现在暂时排名第一☝🏻卡邦尼意粉 亦系佢哋嘅另一招牌👍🏻份量比较少 但系芝士落得超级重手 食完都会有啲滞🧐有咬口嘅意粉 挂晒浓稠的蛋汁同芝士 超香超浓郁🤩🤩正‼️牛油果蟹肉蟹子沙律🥗令人想一啖又接着一啖咁食 好清新 蟹肉鲜味都好出🥰甜品 我哋试咗焦糖炖蛋同苹果批🤪两样都好钟意啊 上菜够热 焦糖炖蛋个蛋超级滑 好好食👍🏻苹果批唔太甜 比较食到苹果嘅香气 同苹果本身的味道 比较少玉桂味🙈🙈总括而言 性价比我认为很高😚😚😚我绝对会回头 食佢嘅意粉🍝但系听闻屯门好似开咗一间分店 𠮶间分店嘅出品 同呢间嘅质素唔同㗎😳所以如果你哋想试 记得系要book铜锣湾呢间啊‼️‼️🌟推介分数(4.5/5)绝对真实食评 非专业 纯粹分享个人感受❤️谢谢支持🙏🏻📍Involtini Italian Cuisine (铜
🇭🇰

甜品 我哋试咗焦糖炖蛋同苹果批🤪

🌟推介分数(4.5/5)
绝对真实食评 非专业 纯粹分享个人感受❤️谢谢支持🙏🏻
📍Involtini Italian Cuisine (铜锣湾)
铜锣湾骆克道459-461号 The L. Square 11楼

#Foodiehk #hkfoodie #comeeatwithme_cwb