2023-06-26
超级差服务态度 价钱又高markup多得滞。质素一般到唔一般,portion细, 价钱就price到自己系高级菜。事原点解会引发到我打呢一篇文章呢,就系 我入到去一行四人,想叫佢畀多个菜牌咁变咗我哋有三个菜牌啦, 无啦啦有条差劲+脑袋有问题+态度差劣的男人伙记拎走咗我个菜牌去隔离枱又茶又上豉油碟啦,咁ok, 咁我其实未点完菜, 跟著我叫佢畀返个menu我,佢竟然指住我朋友个菜牌 同我讲:“𠮶度已经有menu". 即刻火都著, 而家我哋有三个party要三个菜牌系咪有咩问题吖??? 因为同紧不太熟的朋友第一次食饭,我抑压住自己嘅愤怒喺心入面讲:“你咩态度啊???!!!!!!!!!!”而家星期一夜晚,你间舖得我哋一枱同埋另一枱, 系咪咁需要攞返走个菜牌呢? 俾返我睇紧嘅菜牌我系咪会死??????? 仲一件事就系我头上冷气机系咁滴水同女伙记讲,佢嘅服务态度就系同你讲话“唔好意思呀,咁你可能要坐过少少”………………点啊,要我坐远离我个枱d朋友lor!!!!! 完全唔helpful, 你叫我哋搬去后一排咪得啰, 空嘅几廿张枱。卫生方面就有小乌蝇飞嚟飞去。室内环境感觉残旧。 今次嗌啲好普通嘅食
卫生方面就有小乌蝇飞嚟飞去。室内环境感觉残旧。 今次嗌啲好普通嘅食物,又冇饮酒, 价钱接受到因为有openrice85折,不过不值得, CP值低。
总之食到超级愤怒,以后一定唔会再帮衬你呢间 食肆 ,亦都会叫朋友唔好再衬呢间食肆!!!🤯🤯🤯🤯🤯🤯😤😤😤😤😤😤😤😤👹👹👹👹👹👹👹👿👿👿👿👿👿