我同朋友系旺角行街 谂住揾野食啦 无乜要求咖其实 之后行行下见到呢间铺头 有个人系门口企住 系度叫嚣叫喊 见到日本野 心谂都几好呀 之后就入左去食啦见到啲价钱都几相宜 心谂都几抵食㖞 一个定食都系5,6十蚊度 之后就嗌左一个三文鱼亲子定食,烧鳗鱼定食,鸡泡鱼鱼干,另外加1蚊多2件三文鱼寿司,之后个女侍应讲得好快 唔知乜野加几钱可以多乜野 我同fd就净叫左冻柠茶同可乐。三文鱼寿司最先来不过不失 这价钱也不能要求更多本来以为咁价钱都还接受到点知到鳗鱼饭一打开食啲菜咩味呀大佬有啲味但讲唔出系咩味既怪味之后食鳗鱼 有一忽忽烧到黑到好硬好黑!都算啦 因为食落都几好味呢个鳗鱼系店内最好的但之后到饭又有味😑😑😑😑闻左好耐好耐终于知咩味超重既洗洁精味😩😩😩😩极之伏!之后到鸡泡鱼干😰😰😰😰😰😰无味既?咁细份既?都算沾左沙律酱都尚算ok不过如果沾左沙律酱都唔好食就死啦😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥最后结论呢间铺头最好既系杯冻柠茶同玻璃樽既可乐👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽最好!之后睇返OpenRice 先知原来呢间野咁多😰😰😰😰既评语后悔入去前无睇左comment先搞到中伏无极限😩😩😩😩😩唔好中伏!😩😩😩😩

三文鱼寿司最先来

不过不失

这价钱也不能要求更多

本来以为咁价钱都还接受到

点知到鳗鱼饭

一打开食啲菜

咩味呀大佬

有啲味但讲唔出系咩味既怪味

之后食鳗鱼 有一忽忽烧到黑到好硬好黑!

都算啦 因为食落都几好味

呢个鳗鱼系店内最好的