记得喺母亲节𠮶日,我带咗妈妈去食呢间隐世嘅韩国餐厅~其实之前都有听过佢大名,不过最近先知佢喺尖沙咀开咗分店,然后个location极度隐世😆 真系要揾咗一阵先揾到,不过无碍🤣因为佢啲野食都好高质好值得食~🍕海鲜煎饼 $148超级超级多料嘅海鲜煎饼🥰 比起传统海鲜煎饼冇咁多面粉,而且煎得好香脆~又有爆多鱿鱼、葱同韭菜😋又香口又惹味!🍯蜂蜜黄油炸鸡 (半份)$130呢个炸鸡都系炸得好香脆!虽然只系半份,但系都好多旧,好似有5-6旧!佢个质地系有少少似麦脆鸡嘅质地,但完全就唔会有𠮶阵万年油味,而且蜂蜜牛油味好出😍入面鸡肉又嫩滑又够juicy!我打包左少少返屋企食都冇稔到!🔥(中)韩式烧烤套餐 $420系有专人帮手烧嘅烧肉,所以基本上都烧得啱啱好,啲腩肉肥瘦均匀,个面又烧到卜卜脆🥰 然后份量又系超多!两个人系食唔哂的🙈 然后呢个set仲有一堆配菜同豆腐汤😳豆腐汤超级好饮,唔会太辣又好够泡菜味((有少少似罗宋汤味🤣~然后入面都好有料!有几旧煲得好软稔嘅猪骨肉同埋啲豆么真系好够滑~🥘原味韩式炒年糕 $158想讲呢个辣炒年糕个汁超级超级好味同惹味!会令人胃口大开😝~不过就真系会越食越辣🫣 超多好入味

🍕海鲜煎饼 $148
海鲜煎饼

🍯蜂蜜黄油炸鸡 (半份)$130
蜂蜜黄油炸鸡(半份)

🔥(中)韩式烧烤套餐 $420
(中)韩式烧烤套餐

🥘原味韩式炒年糕 $158
原味辣炒年糕

想讲呢个辣炒年糕个汁超级超级好味同惹味!会令人胃口大开😝~不过就真系会越食越辣🫣 超多好入味嘅鱼糕,年糕,仲有韩国公仔面😍然后份量又有啲多到食唔哂😆

Overall觉得其实啲野食好高质同埋对得住个价钱😚因为每道菜嘅份量真系爆多!我谂两个人食嘅话叫两样野食已经好够~我地仲叫多左两个dish添🙈所以食完真系觉得自己有机会肥左5磅😂
海鲜煎饼
蜂蜜黄油炸鸡(半份)
(中)韩式烧烤套餐
原味辣炒年糕