2024-12-03
天气咁冻,最岩打边炉😎系一鼎‧台式火锅打边炉嘅体验真是令人难忘!一入去,就被温暖嘅灯光和热情嘅服务所包围。自助区有好多唔同菜类同丸类嘅选择,我最钟意佢个自助生啤机,将个杯摆入去,揿一个掣,佢就会自动制成一杯好新鲜嘅生啤,非常之特别!😊而且食物嘅种类非常之多选择,从嫩滑的牛肉片到鲜美的海鲜,应有尽有。我哋今次食A餐:全血和牛+日本北海道四元豚120分钟晚市吃到饱套餐🤩佢哋既石灰岩全血和牛仲拎咗2024澳洲全血和牛大赏铜奖👍🏻全血和牛相当罕有,系第一间火锅放题店提供😎😎当热腾腾既汤底开始翻滚,香气四溢,尤其系特制的栗子鸡汤底,令人忍吾住一口接一口。每一片肉在汤中涮过,吸满了汤汁,入口即化,鲜嫩多汁。而且佢哋仲有唔同嘅肉类选择,真系食到停唔到口🤭🤭最后,再来一碗台式糖水,芋圆够咬口,为呢餐丰盛既火锅画上完美的句号✨✨