2023-12-03 96 浏览
饿饿地路过呢间餐厅,环境光猛开扬,天气凉凉地,见有膳醉鸡汤粉食,于是入去试下😋呢度嘅面底有多款可以拣,除咗有正常嘅米粉、河粉、米线、油面等之外,仲有我最钟意嘅粉丝😋🥢招牌药膳醉鸡粉丝$55汤底非常浓郁,有药材及酒嘅香味,饮落感觉好滋补;鸡肉酒味浓郁,好似食紧醉鸡一般,鸡嘅份量都唔少;粉丝食到最尾一啖都非常爽口,索埋个浓汤非常好味,最后连个汤饮哂😋🥢韭菜猪肉饺汤米粉(5粒)$44饺子馅料充足,韭菜量多,食落juicy清爽味香,饺皮Q弹;米粉爽滑,而且份量都几多🤩🥢秘制小食香辣牛肚$48质地Q弹爽口又唔韧,非常入味,但浓而不咸,仲有芽菜垫底,索埋个汁好好味😋柚子蜜及菠萝青柠蜜$10食完咁好味又滋补嘅药膳醉鸡,饮番杯冰饮都几爽🌶🧄蒜蓉辣椒酱自家制产品,超香蒜蓉及辣椒味,但系又唔会好辣,点饺子一流环境简洁,坐得都几舒服,服务都好好

🥢招牌药膳醉鸡粉丝$55

🥢韭菜猪肉饺汤米粉(5粒)$44

🥢秘制小食香辣牛肚$48

柚子蜜及菠萝青柠蜜$10
食完咁好味又滋补嘅药膳醉鸡,饮番杯冰饮都几爽

🌶🧄蒜蓉辣椒酱
自家制产品,超香蒜蓉及辣椒味,但系又唔会好辣,点饺子一流

环境简洁,坐得都几舒服,服务都好好