2021-04-24
睇到咁多好既食评就即管去试试!点知超级中伏!大概11:30去到门外已排左几个人,门外有阿婶预先问我地食d咩,落定单!排左差唔多45mins入到去坐低就一直等⋯点知等呀等⋯望入厨房一直见到不断出外卖⋯⋯隔离有3枱人早过我入去⋯都仲未有得食⋯3枱既客都睇住厨房一直只做外卖⋯未有照顾堂食既order! 大家开始抱怨⋯问楼面点解一直只出外卖order....个楼面阿婶就笑笑口咁话出紧架啦! 比d耐性等等⋯点知唔对路⋯3枱客连我地等左超过半个钟都仲未出过order比堂食⋯大家都好无奈!我只系食碗面啫⋯等超过半个钟先食到?!唔系呱🤬😑实在impossible! 最后3枱客都问点解仲系出紧外卖既order.....佢地就拿拿林出返堂食安抚d客⋯谁不知⋯我见到比我迟入座既客既order仲早过我食到😱 !极之有耐性既我们就好声好气问楼面点解我地早入座都未有得食? 可恶😡佢地先至出返碗鱼蛋河比我😒! 食物质素方面:鱼蛋质感好鞋口,无鱼味、辣椒油死喊唔香、河粉食2啖就完、鱼皮厚粉唔酥脆无鱼味!门外排队加埋等到碗粉埋枱用左差唔多1个钟零9个字既时间!最无奈同可恶既系我食完想放低对快子既时候阿婶已经插左对神之手
食物质素方面:
门外排队加埋等到碗粉埋枱用左差唔多1个钟零9个字既时间!最无奈同可恶既系我食完想放低对快子既时候阿婶已经插左对神之手来收碗!(动机系想赶人走)😡
实在太过份!唔明白点解要排队食!
一世都唔会再帮衬!简直不知所谓。