2023-05-23
今日同朋友聚餐, 发现大惊喜, 🥳🥳有四川烤鱼又有超级海鲜火锅, 仲有极品刺身拼盘, 喺呢度真系包你满足 。🤩🤩爵爷火锅套餐 ,包咗一个川式麻辣烤大罗非鱼 ,🐳再加超级鱼生拼盆,🍱 跟住就系超级海鲜火锅 ,🔥未计自助点嘅菜式,净系指定嘅餐已经够晒大份量 ,全部都系最新鲜嘅食材 ,火锅材料嘅鲍鱼系识喐嘅 ,👀真系惊喜无限。💥💥💥💥💥 爵爷尊贵套餐 --藤椒烤大罗非鱼, 条鱼超大条超新鲜 ,上面铺满各种川式配料, 新鲜花椒 ,青椒,芹菜,葱蒜, 个底铺满嫩滑豆腐同芋丝, 一路煲一路食, 片片雪白爽滑嘅鱼肉, 在麻香鲜辣嘅汤汁入面, 发出阵阵诱惑嘅香味 ,从未食过咁好味嘅鱼, 条鱼好大, 少骨多肉 ,四个人都够食。💥💥💥💥💥 超级新鲜刺身拼盘 ,一盘七彩缤纷嘅刺身 ,有鲜鲍鱼, 海贝片, 大牡丹虾, 肥美三文鱼, 巨型新鲜带子, 在黄菊花,🌼绿紫苏叶,🌿紫兰花💐既配衬下闪亮登场, 最新鲜嘅海产, 就算不用wasabi 酱油, 都是满口甘香鲜甜, 美味无比, 令人回味无穷。👍👍👍👍👍 顶级手切牛肉, 一大盆新鲜雪花牛肉, 🐮好似个小火山咁 ,♨️☄️🔥鲜色嘅牛肉 ,脂肪均匀, 红白相间 ,切得厚厚
👍👍👍👍👍 顶级手切牛肉, 一大盆新鲜雪花牛肉, 🐮好似个小火山咁 ,♨️☄️🔥鲜色嘅牛肉 ,脂肪均匀, 红白相间 ,切得厚厚一块 ,份量十足, 在猪骨浓汤里轻轻一灼, 点少少蒜蓉芫茜香醋辣椒汁, 哗 ,真是人间极品 ,最爱牛肉。😋😋
👍👍👍👍👍 豪华海鲜拼盘 ,另一个惊喜又登场, 海鲜包括鲜虾 ,生鲍鱼, 鲜大蚬, 鲜带子, 珊瑚蚌 ,鲜墨鱼仔, 虾滑, 墨鱼滑, 铺满冰面, 两只大鲍鱼仲喺度旭旭下, 真是又惊又喜 ,又开心又满足。🥳🥳
😋😋😋😋😋 爵爷专柜套餐, 仲包括所有火锅食材 ,一应俱全 。最值得一赞👍为咗顾客嘅健康 ,餐厅提供大量嘅竹蔗茅根水, 清香甘甜,为豪华丰富嘅火锅餐锦上添花, 令顾客食得开心又放心, 食完仲有雪糕送。 餐厅嘅服务一流, 店员哥哥姐姐谦恭有礼,细心周到, 不停帮我哋换碟清理枱面 。我哋习惯相机先食, 店员窝心❤地我们打灯影相,真是五星级服务, 抵赞。 值得无数次回头。