之前喺观塘一带食过D类似嘅冰室,依家又想试下呢间LM Cafe,畀我嘅感觉系大件夹抵食,荷包一点也不会肉赤,可以食饱饱咁离开。餐牌附带图片,感觉吸引,而且价钱唔贵,样样都想试啲。先试咗个罗宋汤。罗宋汤的杂菜多到出乎意料之外,乜嘢杂菜都有。汤和杂菜各占一半,味道酸酸甜甜同埋带有微辣。蜜糖鸡翼$38一个煎pan热辣辣咁上台,阵阵蜜糖味扑鼻,咬落去鸡肉非常嫩滑多汁,诚意推介呀!香蒜牛油带子意粉$72卖相非常之唔错!!似有啲餐厅求求其其放啲嘢上碟,冇啲装饰。价钱适中,而意粉方面软硬适中,每一啖都大有弹性,不会淋劈劈的,而且汁的调味不错,特别欣赏半生熟的带子,超级之好食。黑松露炒蛋多士餐$35有几块生番茄片、薯饼和黑松露多士。有啲似半份全日早餐,价钱超级抵食添。炒蛋非常之滑,而且呢有带有蛋香,微微松香味~薯饼外皮炸得松脆,里面热辣辣,令人食唔停口。叫咗两杯嘢饮添,第一杯系黑牛。的个朱古力雪糕十分特别,有少少朱古力chips,口感十足,但雪糕球有点细。第二杯系朋友嘅雪糕红豆冰,味道唔错,唯红豆份量有待增加。朱古力窝夫$48呢个窝夫真心值得推介,超级至抵食。平日去甜品店食嘅窝夫只可以拣原味,但系呢间
餐牌附带图片,感觉吸引,而且价钱唔贵,样样都想试啲。

汤和杂菜各占一半,味道酸酸甜甜同埋带有微辣。
蜜糖鸡翼$38

香蒜牛油带子意粉$72

卖相非常之唔错!!似有啲餐厅求求其其放啲嘢上碟,冇啲装饰。

黑松露炒蛋多士餐$35

叫咗两杯嘢饮添,第一杯系黑牛。

第二杯系朋友嘅雪糕红豆冰,味道唔错,唯红豆份量有待增加。
朱古力窝夫$48

呢个窝夫真心值得推介,超级至抵食。

平日去甜品店食嘅窝夫只可以拣原味,但系呢间可以拣朱古力味,朱古力味非常之香浓,而且唔需要加钱。

窝夫的口感比较脆身,没有软绵绵的质地,窝夫的内里比较松散。加上朱古力酱、士多啤梨粒和朱古力雪糕真是绝配,口感极丰富。