2024-06-09 49 浏览
平日午市套餐肉脞面(少辣)听个名唔知系啲咩嚟到嘅时候感觉有啲似港式捞粗面😂😂里面嘅配料非常之丰富,包括有炸云吞,肉碎,猪肉肉片,酱油冬菇,成件事一齐食味道好丰富啰喏系一个非常开胃嘅头盘,里面有石榴,苹果,菠萝仲有油炸鬼同炸豆卜,用一个非常酸甜开胃嘅酱油伴埋一齐,最钟意表面嘅花生碎炸黄姜鸡鸡中翼黄姜味道唔特别出众,系炸得好好嘅鸡中翼午市叁芭系列叁芭饭(炸鱼)一个饭非常之有惊喜,选择小辣好惹味,炸鱼非常之出色,而且唔会有骨,食落啖啖肉,配埋面头流心蛋一齐食好邪恶班兰咖啡(燕麦奶)(冻,无糖)辣椒蟹肉酱配炸馒头除咗饭之外,呢一个馒头都系必食!旁边辣椒蟹肉酱超级惹味,而且淡淡肉丝,超级有惊喜咖椰爆酱最后食完咁丰富嘅食物,一定要有个完美甜品配搭,蚂蚁人必食既爆浆多士,里面嘅馅料真系多得好疯狂,食完真系觉得肥咗两磅即刻😂😂
平日午市套餐
肉脞面(少辣)

啰喏

炸黄姜鸡鸡中翼
黄姜味道唔特别出众,系炸得好好嘅鸡中翼

午市叁芭系列
叁芭饭(炸鱼)

班兰咖啡(燕麦奶)(冻,无糖)

辣椒蟹肉酱配炸馒头

咖椰爆酱