2022-10-06
渔不老烤鱼鸡煲火锅✨超级丰富酸菜鱼鸡煲打边炉❣️✨-见到呢间有套餐一位三百零蚊有好多野食😍啱晒我哋呢啲唔想谂又咩都想试下嘅人🥳见佢哋仲有舞台仔🤣可能撞啱时间会有live show😍-·前菜(4拣2)前菜有4款比你拣👍🏻我地叫炸虾卷同凉拌莲藕🤩炸虾卷炸到外层好酥脆入面就好弹牙🥰凉拌莲藕偏辣🌶十分入味😍而且份量都唔少🤣·川式(2拣1)有酸菜鱼同小龙虾🤩其实两款都想试晒😭最后我地都系拣左酸菜鱼🤣🤣一上到来我地都哗一声、太大了吧😂份量似系4人😂鱼片无骨食落超正!入边仲有豆芽、豆卜、海带结等等😍😍汤底要左bb辣🥳酸菜够酸!👍🏻·鸡煲(味道4拣1)我地叫左胡椒猪肚鸡🥳一黎到滚一阵就食得😳我地重饮左碗汤🤣饮落胡椒味好重(入面有好多胡椒粒😌)鸡肉肥美嫩滑😍猪肚有咬口👍🏻·海鲜拼盘有虎虾、鲜活鲍鱼、带子同两只蚬蚬带子超级无敌鲜甜!🤣鲍鱼都好新鲜👍🏻· 顶级黑毛猪卷及极上骗牯牛拼盘猪卷好厚身😂比较有咬口骗牯牛牛味好重🤩唔韧👍🏻🥰仲有水饺、墨鱼丸、蔬菜拼盘食晒真系够晒饱·-Total: 700(2ppl)推介指数:8/10———————————————🔺 渔不老烤鱼鸡煲火锅🔺 尖沙咀诺士佛台1号1楼-----
✨超级丰富酸菜鱼鸡煲打边炉❣️✨
见佢哋仲有舞台仔🤣可能撞啱时间会有live show😍
·前菜(4拣2)
·川式(2拣1)
·鸡煲(味道4拣1)
·海鲜拼盘
有虎虾、鲜活鲍鱼、带子同两只蚬蚬
带子超级无敌鲜甜!🤣鲍鱼都好新鲜👍🏻
· 顶级黑毛猪卷及极上骗牯牛拼盘
猪卷好厚身😂比较有咬口
骗牯牛牛味好重🤩唔韧👍🏻🥰
仲有水饺、墨鱼丸、蔬菜拼盘
食晒真系够晒饱
Total: 700(2ppl)
推介指数:8/10
———————————————