预约为生日庆祝的,到了问有什么生日优惠,侍应们不清楚,叫经理来,那位恐神恶煞的经理同我地讲生日优惠要两日前比订金$200 ,先会有一个所谓嘅鱼生饭,如果冇预订依家可以比$100先会有一个免费生日鱼生饭,因为啲材料好贵个㖞!唔知以为几珍贵! 咁就唔好写住免费啦!问个经理多句,又话自己系打工唔关佢事架!啲嘢难食不在话下,啲位又窄,冷气又唔够,侍应态度差,仲要倒泻野连道歉都冇句,个经理不断喺度闹啲新来侍应生,一碟肥牛来三小片, 食物选择一般,味道新鲜度又唔够,咁寒酸,咪鬼学人搞放题火锅啦!老实,我地在大快乐火锅都开心d! 平心已论,喺青衣大商场呀,做食物的都是半个良心事业,俾啲质素啦!所以真系恭喜佢结业啦!仲要执得咁快,开始食已经预咗佢会执啦!令一边仲学人搞素食, 算吧啦!有冇心做好食物,黑心净系赚钱,聪明的消费者睇唔到㗎咩!呢度系香港! 不如返去罗湖商业城开啦!总括而言,贴钱买难受,不知所谓!最惨刚去完日本旅行乜都好好食,刚回港就食到呢啲垃圾,真系觉得好难受!

2019-01-21
庆祝纪念