2024-12-09 1211 浏览
希望大家可以用少少时间睇一下🙇🏻‍♀️ 因为太嬲所以写咗好多😂亦都希望对你哋有帮助难得快圣诞+屋企人生日咁就约咗出嚟庆祝啦呢间嘢打广告又打得咁劲睇落去又真系好多人食咁样咁咪谂住试下啰🫠点知试下试下吓你一惊❗️💢直接畀我列入黑名单🚫1)价钱💰咁我哋就两个人去食饭,5:30入坐一个人$300多少少仲有加一服务费(冇计额外加嘅嘢食)一餐饭咁就$626其实呢个价钱都真系还好,但系我唔觉得佢呢个价钱对得起我食𠮶啲嘢😮‍💨广告就话二百几样嘢可以任食啦,实质上佢有啲嘢都系要额外加钱先可以任食/加钱叫一份(例如: 生蚝、大闸蟹、海胆...)咁就唔好讲到全部嘢都任食啦😅你第一次落嘢食佢会畀张纸你叫你写喺张纸上面先(一张系刺身另外一张系寿喜烧/蒸气火锅...)食完之后先再用手机落单。点解要咁样分开落?就系因为佢将纸上面嘅刺身款式系比手机落嘅款式多🙃又话任食,我发现嘅时候真系笑死2小时任食,甚至乎都未到时间我哋就走咗💢(因为真系太过份完全冇心情食,详情可以睇第2段)咁嘅价钱就唔该畀返少少质素😅2)上菜时间+数量⏱️第一次用纸手写落𠮶张会好快就上畀你,但系注意❗️之后𠮶啲差唔多都要等15-20分钟(炸物串烧 佢有写明

难得快圣诞+屋企人生日咁就约咗出嚟庆祝啦
点知试下试下吓你一惊❗️💢
直接畀我列入黑名单🚫

1)价钱💰
咁我哋就两个人去食饭,5:30入坐
咁嘅价钱就唔该畀返少少质素😅

2)上菜时间+数量⏱️
第一次用纸手写落𠮶张会好快就上畀你,但系注意❗️之后𠮶啲差唔多都要等15-20分钟(炸物串烧 佢有写明要等耐少少)
咁你有写明要等几耐嘅嘢我都可以理解,但系你连刺身都要我等20分钟系咪就有啲过份😅𠮶阵时你又唔系人好多,数埋都唔知有冇六台
手写纸落单:落咗10片三文鱼(咁当然仲有其他但系就唔详细数)上系上得好快,净系上咗7片。唔紧要,我知道你会上少咁我手机落单咪落多啲啰
手机落单第一轮:30片三文鱼,等咗20分钟都未有💢问咗店员过多五分钟就上咗。咩事?唔问你你都唔上?最好笑嘅佢净系上咗12片三文鱼🙃30变12笑死
手机落单第二轮:50片三文鱼+其他炸物,炸物佢有写明要等15-20分钟,ok咁我咪等啰,冇10分钟炸物就上咗,又唔系热所以唔系即炸啰🙃咁做咩写要等咁耐?
然后就一直食甜品刺身(本身就系想嚟食刺身所以冇乜点样叫其他嘢食)然后30分钟都等唔到一盘刺身?你啲鱼系即时喺海入面钓?之后嬲得滞就埋单走人💢
既然连刺身都上得咁慢你哋就应该写明啰,同埋第一轮如果唔系有吹你哋其实你哋系咪都唔谂住上😅我系黎食饭唔系畀钱转个地方同屋企人吹水

其实真心讲句😅你哋广告吹到咁大口气做唔到就唔好吹啦
2024-12-08