2021-02-15 808 浏览
今日公众假期 所以得佢有开因为有学生证 可以用学生价用咗自助服务机 选择超多中式 港式 日式 火锅都有原本谂住食拉面 最后拣咗个云耳蒸鱼柳饭 ($28)仲可以唔使加钱拣要西柠鸡定炒芥兰我拣咗炒芥兰另外亦可以加钱要甜品 饮品超级大碗!啲𩠌菜又多 虽然卖相差咗少少🥬啲芥兰超粗 咬落少少硬但系同时好清脆 用蒜蓉同油炒过 好香好有锅气🐠鱼柳份量真系几多 足够𩠌饭 啲云耳都大大片鱼柳好腍 但系又唔会话好散 仲可以食到一片片肉 好好食加上佢嘅酱汁味道调得好 有鱼柳味但系唔腥😋配白饭好够味🍚至于米饭 有2碗份量左右 完全够食 质感正常嘅 唔系特别好食 因为都唔好咬口同唔香米味又话够黏 不过未至于差 因为佢唔会好干身好硬 所以只能说佢正常 都预咗系咁上下-味道起canteen黎讲算好好环境亦唔差 因为我哋坐出面/户外 有太阳 感觉好舒适好空旷 一啲都唔嘈 又有把大伞摭太阳 有啲picnic feel 好正服务就唔知 因为完全冇接触到员工 不过我估一般般?价钱真系超级超级抵食!$28 一个份量咁大咁足又好食嘅饭边度揾一直好少返黎大学食饭因为以为佢会好似啲中小学饭盒味道今次真系改观了😲
今日公众假期 所以得佢有开
因为有学生证 可以用学生价
用咗自助服务机 选择超多
中式 港式 日式 火锅都有
原本谂住食拉面
最后拣咗个云耳蒸鱼柳饭 ($28)
仲可以唔使加钱拣要西柠鸡定炒芥兰

鱼柳好腍 但系又唔会话好散 仲可以食到一片片肉 好好食
加上佢嘅酱汁味道调得好 有鱼柳味但系唔腥😋配白饭好够味
所以只能说佢正常 都预咗系咁上下
味道起canteen黎讲算好好
服务就唔知 因为完全冇接触到员工 不过我估一般般?
一直好少返黎大学食饭因为以为佢会好似啲中小学饭盒味道
今次真系改观了😲