2019-10-13
约左3个朋友食lunch,weekday lunch hour 居然唔洗等位真系好门面装修已经好有特别,好有feel,店内装修都几靓㖞,我几中意佢地嘅sushi bar。当日佢地个石狩鱼头窝做紧特价,$48一个呀!系一个❗❗❗佢有个前菜,一碗白饭,同一个窝,同一杯野饮。个窝里面有个大鱼头,豆腐,菜等等。个汤底我地3个都觉得淡咗啲,无咩味,虽然无咩味不过个鱼头好好吃,我自己加左少少七味粉调味。另一个朋友就叫左个锅烧乌冬,呢个无做promotion,不过$62其实价钱都ok。个餐到我地一样有前菜,饭同野饮,个锅里面有就有乌冬,鸡蛋,天妇罗虾,青豆,冬菇等等。朋友都话好好食,我都试咗一啖,绝对系浓味过我个锅🤣🤣🤣其实佢地份量都好多,我地都有啲食唔晒,剩咗少少饭同乌冬系度。下次一定会再嚟食。