2016-10-28 616 浏览
以前打边炉叫「任食」, 时代唔同左啦🙈依家兴用「放题」呢个字眼而且依家香港经济唔算太好, 好多人都会拣又平又抵食既野食, 今日黎到荃湾既大煲皇, 价钱抵食之余而且仲有好多野送😀😀😀💁🏼送 刺身拼盘 或 深圳辣鸡窝🙆🏼送 手切安格斯肥牛一碟🙋🏼送 环球海鲜💁🏼以及 特色火锅汤底 八选一 虽然打边炉之前食刺身好似有啲奇怪🙈 不过味道方面绝对拍得上日式放题店, 除左鱼生, 八爪鱼, 仲有带子, 赤贝 & 北寄贝 😀😀😀 有五款种类我地叫既系花雕醉鸡锅汤底花雕醉鸡闻落去味道浓郁, 我地成碟醉鸡一次过倒落去滚鸡肉腌制得宜, 食落有淡淡嘅花雕酒味, 而且我哋煮嘅时间啱啱好, 所以鸡肉食落好嫩👍🏻😆虽然系送, 不过质素绝对唔差! 安格斯肥牛脂肪分布均匀, 而且系薄切关系落水1X 秒已经好快熟, 而且食落都有牛香味, 质素唔错😋👏🏻最后免费送嘅仲有呢一碟海鲜拼盘圣子, 海虾, 蚬, 鲩鱼片 & 生蚝真系估唔到送嘅海鲜拼盘都有咁多款式😍😍😍蚬, 生蚝都几大只! 海鲜唔算10分新鲜不过味道都算鲜甜, 整体味道都唔错嫁😀👍🏻虽然系任食火锅, 不过呢度嘅食物比起我以往帮衬过既火锅食材好! 而且呢度嘅服务态度都
以前打边炉叫「任食」, 时代唔同左啦🙈
依家兴用「放题」呢个字眼

💁🏼送 刺身拼盘 或 深圳辣鸡窝
🙆🏼送 手切安格斯肥牛一碟
🙋🏼送 环球海鲜
💁🏼以及 特色火锅汤底 八选一
我地叫既系花雕醉鸡锅汤底
花雕醉鸡闻落去味道浓郁, 我地成碟醉鸡一次过倒落去滚
虽然系送, 不过质素绝对唔差!
安格斯肥牛脂肪分布均匀, 而且系薄切关系
最后免费送嘅仲有呢一碟海鲜拼盘
圣子, 海虾, 蚬, 鲩鱼片 & 生蚝
真系估唔到送嘅海鲜拼盘都有咁多款式😍😍😍
虽然系任食火锅, 不过呢度嘅食物比起我以往帮衬过既火锅食材好! 而且呢度嘅服务态度都唔错, 唔会因为太多人帮衬而黑你面🙈 服务的确可嘉!