2018-08-31
心血来想食一个日本lunch ,上网睇咗好多间,都拣唔到食边间,把心一横,不如去食公司附近既KyotoJoe啦,种类又多价钱又okay, 而且又就到朋友见客时间,所以就决定去食。未够12点已经去到准备安排入座,人龙都唔算长,好快就被安排卡位。座位宽松,最紧要系要食一个好食嘅午餐。刺身嘅种类有好多款选择,非常新鲜,带子好大只,而且好鲜甜。除咗一般嘅刺身选择之外,重有深海池鱼添,肥大肉厚。最欣赏系剑鱼腩,同埋油甘鱼刺身,两款都油脂分布平均。熟食方面,beef Sriracha系个人心水选择。另外手卷,以为系迷你size,点知原来系好大件,食咗两件已经觉得好饱啦。食完刺身,即刻好想饮番杯野,呢度除咗有日本饮品之外,竟然重有好多有特式既mocktail,真系有啲意外,相当唔错!此外,服务员嘅态度非常好,经常有耐性地回答隔离枱嘅问题,友善有礼!
,点知原来系好大件,食咗两件已经觉得好饱啦。