哩排太多火锅饭局朋友book咗尖沙咀人和月鸡煲火锅店2小时任食放题🫕我地拣了[$298晚市精选牛肉吃到饱A]一坐低已经免费送上小食是日小食系炼奶炸春卷皮🫔春卷皮好香脆加上炼奶够特别upgrade咗头盘原来仲会送上🤩每人一只冰镇冻鲍鱼鲍鱼超级弹牙鲜甜平时食边炉放题头盘多数系鸡煲🐔但哩间人和月鸡煲火锅店可拣upgrade头盘有四选一🤩酥皮麻辣芝士鸡煲🌶🧀椰汁香茅青柠烤鱼🍋🐟青滕椒烤鱼🌶麻辣烤鱼🌶🐟我地就比酥皮芝士鸡吸引住🤩所以upgrade酥皮麻辣芝士鸡煲🐔超级邪恶酥皮芝士🧀个酥皮劲香啰😋仲有拉丝效果🤭不过芝士可再多啲就好喇🐔鸡肉好嫩滑🌶又香又辣好惹味🤤食完头盘就选汤底打边炉🫕拣了鲜茄粟米甘荀浓汤🥕🌽可能食完麻辣鸡😆我觉得个汤比较啖口🍅🦬美国牛肉大满贯一客😍有牛板腱🥩牛下肩🥩牛胸爽🥩雪花肥牛🥩金钱展🥩全部都好高质👍另外用QR code无限添加任食有美国牛肉🥩日本黑豚肉🐷黑豚五花片🐖海虾🦐墨鱼滑🦑鲜打蟹子虾滑等。。自助区仲有丸类🍡蔬菜类🥬瓜类🥒炸鱼皮🐟响铃有韩式汽水🥫罐装樽装汽水同埋自家制饮品任饮🥃甜品有雪糕🍨豆腐花🍝台式甜品有仙草芋圆及大量配料可自由配搭😋真系吃到好饱👍
哩排太多火锅饭局
朋友book咗尖沙咀人和月鸡煲火锅店2小时任食放题🫕