今晚嚟到呢间餐厅食晚饭真心有惊喜。餐厅全部落地玻璃,望住中环无敌靓景。餐厅有分内外二部份。餐厅有个露台可以行出去,坐喺度食嘢,望住对面中环个夜景,五星级的享受😎😍。餐厅除咗靓景之外,食物都唔错,我哋朝早以下食品: ❤️海虾羽衣甘蓝沙律系一道清新爽口嘅沙律。新鲜嘅海虾同羽衣甘蓝搭配一齐,令味道更加丰富。海虾鲜甜多汁,羽衣甘蓝脆口爽脆,配上特制嘅沙律酱,味道鲜美而且健康。❤️三文鱼牛油果美人卷系一道精致嘅寿司卷。新鲜嘅三文鱼片包裹住牛油果同其他配料,卷成美丽嘅卷寿司。三文鱼鲜嫩滑顺,牛油果带嚟一种浓郁嘅奶油口感,两者结合得恰到好处,带嚟一种口感丰富嘅享受。❤️三文鱼亲子盐昆布炒饭系一道丰盛嘅主菜。炒饭以炒熟嘅米饭为基础,加入新鲜嘅三文鱼切粒同亲子酱,再撒上盐昆布提味。三文鱼肉质鲜嫩,与米饭完美结合,盐昆布增添咗香脆嘅口感。呢道炒饭味道丰富,营养均衡,绝对系一道美味又饱足嘅𩠌菜。❤️明太子年糕薄饼系一道创意嘅小食。薄饼采用传统嘅年糕制作,再加入醇厚嘅明太子酱,经过烘烤至金黄酥脆。明太子酱带嚟一种鲜辣嘅风味,与年糕的嚼劲相互衬托。呢道小食既美味又有趣,适合作为开胃小吃或下午茶嘅选择。

餐厅除咗靓景之外,食物都唔错,我哋朝早以下食品:

❤️海虾羽衣甘蓝沙律

❤️三文鱼牛油果美人卷