2004-04-04 0 浏览
呢间包铺响上环都几出名吓, 每朝返工时间同六点后(面包有特价)都人头涌涌咪睇佢铺仔细细,佢啲包包唔系一般包铺既款式,虽然都唔系咩特别既用料,但经佢mix&match后就好似吸引啲咁,同埋佢的包好大个,我谂男仔食一个做早餐都够饱其实佢啲包包最初都吸引唔到我,系有一次七点几放工肚饿入去望下,见佢有只包新鲜出炉,味道其香,个包细细个白白地色,虽然其貌不扬但一问之下原来系香草芝士包,有齐我最钟意既材料,既刻买番几个试下. 一食之下即刻爱上,个包里面有一粒粒既cream cheese,包身既味好似猪柳汉堡个包咁,同啲粒粒芝士一齐食,非常极之美味! 呢只包通常会pack好一袋四个(无芝士既净香草包系一样样架,但就一袋五个),正价$12,六点后七折$8.4,通常一出就好快卖晒,喜欢食芝士的朋友不容错过!!!!