2023-11-06
又到大闸蟹嘅季节 男朋友话未食过大闸蟹 所以book 左黎呢度试下佢个极品华丽蟹宴 $588/位😋😋✨稻埕四彩碟有花雕药膳鸡卷,黑糖醋酿柑仔蜜,话梅小山药,稻埕醋酿萝卜。虽然唔系几啱我口味嘅野 不过都系几开胃嘅前菜👍✨金杯海鲜羹超级热辣辣👍 入面都有好多海鲜 有虾有带子 仲有咸蛋 成个汤好香浓 好饮😋✨日本青森苹果话梅雪芭 好refreshing 👍 可以喺食蟹之前清一清个口先😋✨清蒸江苏大闸蟹5两半(一只)超级多金黄色嘅膏好吸引🤤 啲膏都好香好好食😆😆🤤🤤 只蟹都几肥美 蟹肉都有鲜甜味👍✨蟹粉鱼汤泡津白啲津白好清甜 有好多蟹粉😋✨蟹粉古早米糕啲糯米粒粒分明 入面仲有啲鱿鱼丝咁 捞埋啲蟹粉好够味👍✨姜母黑芝麻汤圆 个汤圆入面啲黑芝麻有啲固体状😂如果可以流质啲会更好 个汤都可以姜啲✨姜茶(一杯)好够辣 👍 食完大闸蟹驱返啲寒总括黎讲味道都唔错 大闸蟹好肥美好食😋 环境都好舒 有卡位坐 味道❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️💔服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️❤️💰晚餐人均~$650 (收+1)
✨稻埕四彩碟
✨金杯海鲜羹
✨日本青森苹果话梅雪芭
好refreshing 👍 可以喺食蟹之前清一清个口先😋
✨清蒸江苏大闸蟹5两半(一只)
✨蟹粉鱼汤泡津白
味道❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️💔
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️❤️
💰晚餐人均~$650 (收+1)