2024-08-06
俾呢度超平民价既花胶套餐吸引而黎, 呢度既客人主要以街坊为主, 都有好多年青人黎帮衬嫁😌 呢度既食物都几大份, 仲要好抵, 主打二人花胶套餐, 梦王A5和牛饭, 自家制凉茶, 自选碟头饭都好抵食, 8月仲做紧一周年优惠全单88折, 抵上加抵🤩花胶二人餐($138)✨鲍汁冬菇花胶幼面/捞面/白饭/米线/米粉花胶份量十足胶质几重, 冬菇好大旧好香, 个汁好啱攞黎捞面或饭食🤓✨各式饭类和风猪软骨饭+$3猪软骨偏瘦有咬口, 份量面几多, 仲有啲清甜既白萝卜配个汁入晒味, 另外可以加钱转梦王A5和牛饭🤗 ✨脆炸系列炸云吞/ 炸鱼片头/ 炸蚬蚧鲮鱼球/ 炸墨鱼饼/ 炸韭菜饺/ 香茅炸鸡翼/ 炸花枝丸可以拣双拼或者单拼, 我地拣左炸蚬蚧鲮鱼球, 每粒都大大粒好弹牙, 炸皮又够薄🤤✨郊外油菜拣左椒丝腐乳通菜, 一碟都几多好够味🥰✨冷热饮品清心火 (白芍/麦冬/ 灯芯花 淡竹叶/羚羊丝)自家制凉茶可以拣微糖/无糖, 微甜刚刚好, 呢啲天气饮返枝下下火🥳✨炸奶卷($28/$42)4条/6条, 即叫即炸好脆口, 鲜奶唔会太甜配炼奶食刚刚好, 而家出面买少见少既一个中式甜品😍冇谂过呢个价钱可以食得咁丰富又咁饱
花胶二人餐($138)
✨鲍汁冬菇花胶
幼面/捞面/白饭/米线/米粉
✨各式饭类
和风猪软骨饭+$3
✨脆炸系列
✨郊外油菜
拣左椒丝腐乳通菜, 一碟都几多好够味🥰
✨冷热饮品
清心火 (白芍/麦冬/ 灯芯花 淡竹叶/羚羊丝)
✨炸奶卷($28/$42)
冇谂过呢个价钱可以食得咁丰富又咁饱, 唔怪之得咁多人帮衬 ,佢地个碟一碟头饭都只系$39真系好抵🤩