2022-09-28 180 浏览
每日收工返屋企都总会经过《马六》耐唔耐嘅晚餐都会喺呢度解决,贪佢选择多又啱口味😋原来听猪女讲佢哋个下午茶好丰富㗎🧐就趁今日放假过黎试吓🤭打开Menu见到真系目不暇给,超级多选择🤩其实样样都想食,但系两个人食得唔多,起码嚟多几次先可以试哂佢成个下午茶Menu😝点咗两份佢哋嘅必食推介👍🏼再追加小食1️⃣鸡丝鸡肉串老街咖喱面: 材料超丰富,有豆卜鸡丝仲有鸡肉串同配菜👍🏼虽然我唔知道算唔算正宗,但系啖汤好香咖喱味,又有椰香超惹味😋2️⃣海南鸡饭:每次嚟都一定会食,绝不令你失望3️⃣咸蛋黄炸鱼皮: 星加坡名物🤩够香脆,咸蛋味浓郁4️⃣槟城春卷(五香卷):第一次食,里面材料超丰富,外皮脆卜卜,如果送啤酒应该会系excellent😂5️⃣炸云吞:呢个就正常发挥啦,但胜在新鲜炸热辣辣😃6️⃣南洋冻白咖啡+冻拉茶:如果钟意饮甜嘢嘅人,一定会好喜欢😄总结:成个下午茶嘅Menu真系超精彩又丰富,同埋原来《马六》嘅分店系超级多㗎。如果你屋企/公司附近有嘅话都不妨去试吓😆

点咗两份佢哋嘅必食推介👍🏼再追加小食

2️⃣海南鸡饭:每次嚟都一定会食,绝不令你失望