2024-11-12
呢间日式放题餐厅真系值得一试,最近佢哋自助区更系不定时推出乳猪、叉烧、烧腩仔、大闸蟹,唔怪之得吸引到咁多人黎帮衬。特别系北海道海胆手卷,真系鲜甜入味,口感丰富,系放题之中既亮点❤️先讲刺身部分,餐厅提供甜虾刺身、海赤虾刺身、希灵鱼刺身、北海道带子刺身、北寄贝刺身、拖罗刺身同油甘鱼刺身,每一款都系新鲜无比,特别系拖罗刺身,油脂丰富,入口即溶,令人回味无穷, 我忍唔住叫左几次😝料理部分,推荐殿堂级铁板鹅肝厚多士,鹅肝香滑多汁,厚多士烤得香脆;川烧珍宝鲜蚝烧,鲜蚝肉质鲜美丰腴;天妇罗虾,外脆内嫩,鲜味十足;盐烧鸡软骨,口感爽脆;烧牛舌,肉质鲜嫩;盐烧泰国鲜草虾,虾肉弹牙;皇牌烧乳鸽王,乳鸽外皮香脆,肉质嫩滑😋整体嚟讲,呢间餐厅嘅选择多样,无论系刺身定系热食料理,都系一流品质,绝对值得一试👍🏻