2021-11-18 93 浏览
呢间放题想食咗劲耐,有生蚝,海胆,大闸蟹任食‼️全部都系我最钟意而且贵价嘅邪恶美食啊😍 食多几件实回本啊~ 餐厅都几大容纳到好多人。手机落单方便👍🏻 仲有个制呼叫服务员,不过唔洗禁个制服务员换碟都换得好密,唔错😆大闸蟹放题 $439 终于食到佢了😍 只只3,4两大闸蟹任叫,估唔到咁细只啲蟹膏都几满,蟹公啲膏好黏口,好香浓嘅蟹味。我连蟹脚啲肉都拆埋来食,蟹肉都好鲜甜丫😋 连续食咗几只,拆蟹拆到手都软丫🤣海胆带子 +$118海胆带子呢个组合劲正丫!厚切带子夹住入口即化嘅海胆,好鲜甜~好有层次~😄 海胆唔会太腥~ 质素唔差👍🏻 一次过食咗几粒,感觉好幸福丫🥰生蚝 +138生蚝size正常大小,入口顺滑,一咬开有爆酱效果,加点柠檬汁更加鲜味又清新~ 男朋友一个啪咗10只🤣刺身拼盘 有珍宝赤虾,三文鱼,油甘鱼,希灵鱼,马刀贝,北海道角螺,赤贝,放到满一满😃 片片都好新鲜~ 特别钟意马刀贝好爽口😋仲有泰式无骨鸡脚,骨爽肉弹牙,而且好清新都几辣下😃 炸鸡软骨粒粒香口脆卜卜😃 辣炒鱿鱼,好惹味😃 有好多种类嘅食物都未试得哂就饱咗了🙈 留反下次再战😆

大闸蟹放题 $439

海胆带子 +$118