2018-02-13
皇室堡睇完戏 黎到呢到食lunch 之前放lunch都会经过但冇入去食 朋友话想试下就入左去食 应该仲早 未太多人食 见到啲外国人仲系到叹紧咖啡睇书星期六日冇lunch set, 散叫左一人一个前菜主食加个小食首先系龙虾汤 唔算好细碗 都算多份量 好浓好重龙虾味 入口甜甜地 再浸出龙虾味 好香 加两只龙虾肉 再黎个凯萨沙拉 加两旧Parma ham 份量唔多唔小 够2人食 沙律酱唔算太多 食起来啲菜好脆 Parma Ham唔算好咸 味道唔错Main course先上一个软壳蟹Pizza 有黄椒红椒洋葱虾肉做馅 都几大个 11寸有两只软壳蟹 好脆连壳食 好脆好香口 加埋好多芝士正再来个原只龙虾扁意粉 初时以为好大碟 食唔哂了 上枱时觉得份量唔太多 一个人都可以食得哂 原只龙虾开哂肉炒落扁意粉到 蕃茄汁炒好香好甜 夹埋个汁好好味 至于龙虾肉就苦苦地 因为有Vodka 加左酒炒特别香既呢个扁龙粉好味最后系黑松露蛋黄酱薯条 劲多黑松露系面 但底个到就冇咩 要点上面既食 因为系厚切薯条 我至爱 呢个小食差唔多我自己食哂总括来睇 呢间既龙虾汤、龙虾扁意粉都特别好味当然价钱都好贵 两个人差唔多750
应该仲早 未太多人食 见到啲外国人仲系到叹紧咖啡睇书
总括来睇 呢间既龙虾汤、龙虾扁意粉都特别好味当然价钱都好贵 两个人差唔多750 情人节可以带男朋友来食