话说今日要去中环见一个好重要嘅客,我要好好鼓励自己先得🥰呢个🌹餐真系不得了,无论打卡定味道都系100分💯餐厅走型格简约风,令人感觉好cozy,好中意餐厅入面嘅小植物🌴<Everything Eggs Benny>靓到系咁打卡😂餐厅好有心思,将牛油果砌成玫瑰🌹型,再配朵edible flower。2块Toast脆卜卜,配流心蛋、熏火腿同酸酱(味道好似yogurt咁),波菜有少少辣味好特别,成件事太幸福了!<Lavender Latte>天鹅拉花好靓呀,仲有薰衣草干花,咖啡味道浓郁,啖啖都好creamy,仲有淡淡嘅薰衣草香味,赞!<Rose Gelato - Pistachio>黎到梗系要食玫瑰花Gelato!我拣咗开心果味,开心果味道系超浓,值得一赞系,我打咗好耐卡,个雪糕都无乜点溶🥰

<Everything Eggs Benny>

<Lavender Latte>