2022-09-29
💡位于尖沙咀的火锅店,约左吃货朋友去食好野,openrice好评都好好,来试一下~好大只牛牛icon呀!好可爱!记住左呢间店啦!店舖的接待员👩、和蔼可亲、 态度友善, 热诚招待也会向顾客推介优惠食品,令顾客有宾至如归之感来尝到一下一人一锅~🥣超抵食~我地都拣左特级手切肥牛,肥牛系沙嗲汤底滚滚,入口即化,肥牛厚薄均匀,食完一块即放第2块,属优质的肥牛!除左肥牛,仲有杂锦入面有广岛蚝、吊桶仔、韭菜饺、贡丸、芝士狮子狗、鲜冬菇、芝士肠、蜂巢冻豆腐 、鲜蕃茄 同唐生菜 ,材料丰盛,完全系有诚意的一人火锅,蚝系特别甜,各种配菜都系新鲜的,即使系冷冻食品都唔会系放左好多,见佢地客似云来,食品一定系坚新鲜啦🍗🍖🥘🦪我拣左出前一丁来配沙嗲汤,绝配仲有竹蔗茅根马蹄水送清凉又好饮我地仲叫左炸鲮鱼头,鲮鱼头🧆系炸得脆脆的又热,好弹牙,超美味,点埋XO酱,绝绝绝~整体来讲,朋友同我都会俾赞呢间店,可以再约多啲朋友来开VIP Room,好似都好抵~
来尝到一下一人一锅~🥣
超抵食~我地都拣左特级手切肥牛,肥牛系沙嗲汤底滚滚,入口即化,肥牛厚薄均匀,食完一块即放第2块,属优质的肥牛!除左肥牛,仲有杂锦入面有广岛蚝、吊桶仔、韭菜饺、贡丸、芝士狮子狗、鲜冬菇、芝士肠、蜂巢冻豆腐 、鲜蕃茄 同唐生菜 ,材料丰盛,完全系有诚意的一人 火锅,蚝系特别甜,各种配菜都系新鲜的,即使系冷冻食品都唔会系放左好多,见佢地客似云来,食品一定系坚新鲜啦🍗🍖🥘🦪