无晚市堂食=无得食鸡煲? 咁你就错啦😎 位于尖沙咀新开业嘅人和月鸡煲火锅店推出左外卖鸡煲套餐 仲有2人/4人餐可供选择😍 外卖做紧75折 今晚一试 真系超级足料劲抵食😍2人鸡煲火锅套餐包括左招牌麻辣鸡煲 2款肉类 2款饺类及丸类 2款蔬菜及菇 2款豆品及冷冻类1款面同2支自家饮品😍 两个人真系食唔晒😋 套餐已经包括左所有所需炉具 餐具同酱料 真系劲方便👍🏻招牌麻辣鸡煲有成1只鸡份量😍 拣左bb辣 唔算好辣 不过个人唔钟意太辣打边炉 所以而家觉得啱啱好好惹味👅 鸡件加热几分钟就食得 味道超正 而且鸡件肉质好滑🤤 食完鸡就可以加入鸡汤打边炉🍲 汤底浓郁 食物完全唔驶加任何调味料☺️ 肉类我哋拣左牛板腱同牛胸爽 质素唔错 牛板腱雪花均匀 有牛味😋 丸类拣左韭菜饺同埋平时比较少见嘅姜汁皮蛋贡丸 韭菜饺皮厚左少少 不过韭菜馅料味道一流 仲好多汁😍 姜汁皮蛋贡丸好特别 外皮贡丸高质 口感弹牙👍🏻 入面系满满嘅姜汁皮蛋 第一次试😆其余配菜份量亦比以往食过嘅火锅餐厅更多😱 例如娃娃菜竟然有一整盒 响铃又有一大盒 真系好开心好足料🥰 自家制饮品仲有蜂蜜菊花露同埋各种花茶 岩哂鸡煲火锅解一解腻🤓 75折后只
外卖做紧75折 今晚一试 真系超级足料劲抵食😍

鸡件加热几分钟就食得 味道超正 而且鸡件肉质好滑🤤

75折后只需$373就有咁多野食 佢哋午市外卖亦有88折优惠 仲有酸菜鱼同其他药膳小锅选择 大家不妨一试🌟