2024-06-19
前几日去揾表妹玩,超热又焗,咁啱系商场见到有间甜品店🥥椰子星球,好吸引😍即时买返几个消暑🧊椰子星球系由一个年轻老板创作嘅糖水及饮品店,餐单上每款都系由椰子作基础,打造出超过40款种类💕钟意椰子嘅你一定要试啊😋我哋即日食完,沛沛已经话想再食😂💫D24榴连UFO 见到呢个名已经心心眼😍成个椰皇咁大💕面头有大量新鲜芒果肉同D24 榴连肉🤤不得了,下面系满满嘅椰水冻同小丸子🤭好丰富啊,细心地配上一支试管椰奶😆食完几啖果肉再加落去,真系啖啖满足😋💫杨枝甘露椰子冻杨枝甘露好足料,超多芒果果肉,又香又甜☺️下层系香滑椰子冻😍夏天食真系好正,即时透心凉🥰份量都好多,用玻璃杯装🫶🏻方便外卖享用😙💫丸丸椰皇炖蛋白炖蛋白香滑浓郁,一啲都唔水,少少Q弹口感,3色芋圆好烟韧,咬口得嚟唔会好粉,椰子壳内有好多椰肉,记得食埋啊😉💫芒芒丸丸椰子奶自家六角形樽,非常吸睛,呢款系芒果加小丸子,加上即打椰子奶💕不加糖不加冰,好好饮🤤
💫D24榴连UFO
见到呢个名已经心心眼😍成个椰皇咁大💕