见呢间店舖出名食龙虾汤、泡饭,一系唔叫,一叫当然食豪d!叫d龙虾食下,都系唔使一百蚊!初初都担心便野冇好,但食过就知物超所值。1.殿 海鲜龙虾汤泡饭唔使多讲,亮点当然系只龙虾。龙虾系半只,肉却系唔少。龙虾身肉好有质感,唔会煮到好淋,有嚼劲非常啱我。味道鲜美,完全估唔到。龙虾钳亦唔细,味道同样鲜美!除左龙虾,主要有蚬、青口及带子。无论边种海产每只都绝对唔细只,有咁上下份量。个碗睇落唔算超大,但青口有四五只,蚬更加多达约二十只!食到口都攰。这几款海鲜唔算得上好鲜美,味道不过不失。而份量多到咁已经无需挑剔最正系仲有 好多菜,够健康。汤底方面调得都算好,尚算鲜味。只系$98.2.虫草花螺头鸡汤底 鲜牛肉汤饭 配白菜这款只卖$48!!𩠌非常足料,有虫草花、鸡件、好多菜同牛肉。仲有少量螺头。鸡件好滑抵赞。牛肉则有部份好食有部份好淋腌得过龙及偏咸。菜几爽脆。总知又系超多料食到攰然而汤底方面略偏咸。唔使加一,员工又有礼貌,满足了。餐牌门面

1.殿 海鲜龙虾汤泡饭

殿海鲜龙虾汤泡饭

最正系仲有 好多菜,够健康。

汤底方面调得都算好,尚算鲜味。
只系$98.

2.虫草花螺头鸡汤底 鲜牛肉汤饭 配白菜

虫草花螺头鸡汤底鲜牛肉泡饭配白菜

这款只卖$48!!

然而汤底方面略偏咸。

唔使加一,员工又有礼貌,满足了。

餐牌

门面