2024-08-25
✦ Cinnamon Apple Coconut Lava Toast肉桂苹果流心西多士慢煮肉桂苹果|自家制椰子 Gelato呢款西多士有齐三款我喜爱嘅食材,就系肉桂苹果加椰子雪糕!西多士口感好松软,切开入面即刻有肉桂苹果流出,十分足料,配上自家制椰子雪糕,味道相当清甜☺️✦ Fresh Strawberry Rose Pistachio Lava Toast新鲜士多啤梨及雪糕 |自家制开心果 Gelato |意大利开心果酱 |开心果碎果仁另一款流心西多士以士多啤梨配开心果雪糕,一切开西多士,就流出士多啤梨粒粒,闻到阵阵士多啤梨香气,而开心果雪糕味道浓郁,入口顺滑食落仲有粒粒开心果碎😆✦ Sweet Churros with Fresh Fruit西班牙吉草棒自家制姜橙皮 Gelato|新鲜水果|配朱古力酱新鲜炸起Churros 口感好松软,配搭姜橙雪粒,伴碟水果相当有水准,店主采用即日新鲜飞机货运到港嘅水果,有新鲜大大粒嘅蓝莓,有果味浓郁嘅无花果🙌🏻仲有酸酸甜甜嘅红桑子,同样出色!✦ 橙茶店主每日新鲜榨橙汁,配自家红茶底,配上新鲜蓝莓与红桑子,味道相当清新,消暑一流
肉桂苹果流心西多士
慢煮肉桂苹果|自家制椰子 Gelato
呢款西多士有齐三款我喜爱嘅食材,就系肉桂苹果加椰子雪糕!
西班牙吉草棒
自家制姜橙皮 Gelato|新鲜水果|配朱古力酱
新鲜炸起Churros 口感好松软,配搭姜橙雪粒,
✦ 橙茶