2011-11-16
一肚气呀!!!!本身系谂住黎系食格离个间,点知冇开门,咁唯有试下呢间啦!!!点知就中招!!!!叫左个咖哩牛腩饭,好大碟,一食落口,难食到呕d咖哩汁冇咖哩味,希到好似水咁,d牛腩带酸味!叫呀姐换过第二d啦!!开头呀姐都肯换的,跟住有个呀婶行埋黎话碟饭你食过冇得换!!话系你个人口味唔岩食,唔关佢d食物问题!!!之后个呀叔走埋黎话:冇问题嫁,你唔岩食呀冇得换㖞!!D服务真系不知所谓呀!你唔肯换都冇计嫁,个几十蚊蚀比你地,我最多唔食去第二间食过姐,d野冇食过,叫佢埋单啦!成班人围过黎望住,个呀叔食左火药咁走过黎大声闹人,佢好似身人屎咁话:你地唔好放上网呀,系你地唔岩食,好一餐唔好一餐,你地冇衣食...!!!!咁既服务态度,唔接受客人意见,永远都冇进步啰!!!仲就人地折福寿!系香港从来未试过咁既服务态度!!!一世都唔会再来!!!
一肚气呀!!!!
系香港从来未试过咁既服务态度!!!一世都唔会再来!!!