上个星期, 班同事嚟咗呢间嘢做食午饭,谂住 Set lunch 既价钱由 $42 - $68 不等, 都应该食得过, 走嚟试吓,点知............................其中四个同事食o既「亲子井」定食, 佢哋全部都话,啲三文鱼子成串咁样连埋一齐, 似乎冇洗过咁, 食落去劲鯹, 咬几啖仲要有渣!啲三文鱼又系劲唔新鲜, 唔系鲜橙色, 系啡色o既!另一位同事平时都系食鸡扒饭多, 佢已经系对食物冇乜要求o既人, 求其食饱个肚, 价钱又唔太贵就算果只, 所以就算有时难食少少, 佢都会照食晒啲嘢佢,但连佢食咗两啖都话啲鸡扒唔多掂, 后来食咗大半仲终于顶唔顺放弃咗碗饭唔食!最后仲要畀 $48, 个个都话劲差, 虽然事后冇肚痛,但个个都话到第三日仲记得果串超鯹既三文鱼子, 谂起都仲想呕!仲搞到果几日怕咗食日本嘢.............真系估唔到铜锣湾会有间咁难食既日本菜, 个老板真系好冇 heart !! 呢间已经成为我哋成间公司既首要 bad list !!
上个星期, 班同事嚟咗呢间嘢做食午饭,

其中四个同事食o既「亲子井」定食, 佢哋全部都话,

啲三文鱼又系劲唔新鲜, 唔系鲜橙色, 系啡色o既!

最后仲要畀 $48, 个个都话劲差, 虽然事后冇肚痛,
仲搞到果几日怕咗食日本嘢.............

真系估唔到铜锣湾会有间咁难食既日本菜,

• 完全冇嘢可以推介