L'AMOUR

2021-01-24 104 浏览
L’amour 最喜欢的法国餐厅😊一段时间无去又心思思挂住佢个焦糖鹅肝同埋龙虾尾带子薏米意大利饭,呢两款真系诚意推介😊佢呢间餐厅除咗靓啲之如,嘢食仲好好味☺️今次我地食左一个餐+焦糖鹅肝+波波酒-dream + 苹果酒😜个餐我地要左忌廉蟹饼+龙虾味带子薏米意大利饭+美女与野兽,个餐仲有埋餐汤😉今日嘅餐都系忌廉汤+超级脆嘅蒜蓉包今次试左波波酒既dream, 佢个色真系超级靓,蓝蓝地黄黄地既渐变色,但个波波维持唔到好耐就会散,所以影相真系要快🥰点解我会对个焦糖鹅肝咁念念不忘呢,除咗我好钟意鹅肝之外,佢真系特别,鹅肝同焦糖神奇咁match🥰龙虾尾带子薏米意大利饭食落既口感烟烟银银,超级特别,真系第二到食唔到。忌廉蟹饼都好好味,有好多蟹肉仲有鱼子酱。 龙虾尾带子薏米意大利饭食落既口感烟烟银银,超级特别,真系第二到食唔到。忌廉蟹饼都好好味,有好多蟹肉仲有鱼子酱。
L’amour

最喜欢的法国餐厅😊
佢呢间餐厅除咗靓啲之如,嘢食仲好好味☺️
今次我地食左一个餐+焦糖鹅肝+
波波酒-dream + 苹果酒😜
今日嘅餐都系忌廉汤+超级脆嘅蒜蓉包
忌廉蟹饼都好好味,有好多蟹肉仲有鱼子酱。
忌廉蟹饼都好好味,有好多蟹肉仲有鱼子酱。
Dream
焦糖鹅肝