2022-12-13 324 浏览
人地成日都话大西北系美食沙漠,最近呢间日本人气过江龙牛太日式烧肉放题系屯门同沙田都开左分店,屯门店咁近我当然第一时间book枱支持啦,烧肉放题一共有四个唔同价位,我今晚就拣左个中上价钱既放题套餐,有多达79款单品可供选择😎😎黑毛和牛特上烧肉放题 ($659/位)✨肉类肉类方面好多选择,我就推介以下几款▫️厚切牛舌牛舌爽弹有嚼劲,必食推介💯▫️极上红叶座布团座布团呢个名好特别,因为它的形状就像一块日式坐垫,肉质细致软嫩,油花分布平均,炙烧后嚼劲肉质与甘美油脂互相结合,令人欲罢不能😌😌▫️极上厚切肉眼芯呢个都好高质,餐厅特选黑毛和牛既稀有部位,肉眼芯系肉眼扒之中最柔软滑嫩既部位,油脂丰富,轻轻烧过做到入口即溶既感觉🥰🥰▫️特上牛肋肉牛肋肉都好出色,只需要用盐调味已经好好食,牛味浓郁且有嚼劲😚✨自助区餐厅设有自助区,有沙律吧、时令生果、小食 (炸鸡同薯条),仲有酱料区可以挑选适合自己既烧肉酱汁,正😎✨饮品饮品方面除左有罐装汽水、乌龙茶同OOHA之外,仲有餐厅自家制既樽装冷泡茶,包括有桂花乌龙、冻顶乌龙同玫瑰茉莉花茶,最欣赏佢地唔会好大樽,试多几款唔同口味😋😋✨甜品甜品有自助雪糕机,上面仲可以加白玉丸

黑毛和牛特上烧肉放题 ($659/位)

✨肉类
肉类方面好多选择,我就推介以下几款
▫️厚切牛舌
牛舌爽弹有嚼劲,必食推介💯
▫️极上红叶座布团
▫️极上厚切肉眼芯
▫️特上牛肋肉

✨自助区

✨饮品

甜品
甜品有自助雪糕机,上面仲可以加白玉丸子,口感烟韧软糯😍😍😍