2024-08-22 105 浏览
同老公想食烛光晚餐,当然要嚟美孚嘅悦满轩,House of Joy Oyster Bar and Restaurant。佢系一间非常适合情侣或者夫妻一齐享受二人世界嘅餐厅,环境舒服,食物好食。例如呢道烤焗法国脆皮黄油鸡配炒栗子椰菜仔,西班牙红椒忌廉汁。黄油鸡肉质结实鲜嫩,好饱满,口感非常丰富,混合西班牙红椒忌廉汁,相当鲜甜好食。而慢煮法国鹌鹑配鹅肝意大利饭,鹅肝质地鲜嫩,风味鲜美,食落去时会有一种入口即化嘅感觉。意大利饭每一口都充满咗饭香味,保证食得津津有味。法国生蚝$10只真系好抵食,又肥美又大只,食起嚟好鲜甜。甜品西班牙柠檬挞,甜甜嘅香味,内馅系偏酸柠檬味,脆脆地香香地好好食。呢间餐厅嘅食物同店员都好有水准,嚟呢度食系一个好唔错嘅体验。

法国生蚝$10只真系好抵食,又肥美又大只,食起嚟好鲜甜。

2024-08-19