2019-10-07
到达琼华楼下已经有姐姐o系度派传单再加上本身有朋友推介,所以就上去试一试牛大人果时六点左右,经理见都早同埋我o地四个人,所以安排o左张6人台比我o地坐得舒服D,其实本身间o野都好阔落下,环境唔错先拣汤底同套餐,汤底有好多选择,令人眼花瞭乱,好多都令人好心动,我o地一于听店员推介拣o左牛大人红烧牛骨锅汤底一上超级香,店员话系佢o地自己肴,滚起后可以先饮一口汤汤底果然好香甜好好味,好似台湾食到既药炖排骨果阵药膳味,钟意药膳味既朋友绝对唔可以错过不得不提佢都几髙科技,系用手机scan QR code 落单,唔洗浪费纸张,抵赞店入面仲有WIFI,落单记得连WIFI,唔洗用自己数据D食物全部都好高质,不论小食或者火锅料蚬超大粒同JUICY唯一要踩既系D虾得个大字,咬落去肉质好梅,唔知系咪咁岩我果只系咁除o左scan QR叫o野食,出面仲好似牛阵果D咁有得任攞菜同丸,面既种类都唔少,而且全部独立包装,好卫生而且好多台湾独有既饮品呢度都有供应,仲有自制冷泡茶十月内都会有88折,再加上我o地今日7:30p.m.前离座,埋单只需每人$194,仲送张9折coupon比你11月时用,超级抵!!呢个价钱真心宵
汤底一上超级香,店员话系佢o地自己肴,滚起后可以先饮一口汤
店入面仲有WIFI,落单记得连WIFI,唔洗用自己数据
D食物全部都好高质,不论小食或者火锅料
蚬超大粒同JUICY
除o左scan QR叫o野食,出面仲好似牛阵果D咁有得任攞菜同丸,面既种类都唔少,而且全部独立包装,好卫生 而且好多台湾独有既饮品呢度都有供应,仲有自制冷泡茶
呢个价钱真心宵夜时段都唔会做得到,希望佢可以保持水准同o系香港支撑耐D,绝对值得回头再吃!!!