我哋今次叫咗两款唔同嘅猪扒定食,两款定食都可以无限refill佢哋嘅汤面白饭同埋沙律,完全唔惊会食唔饱!🤣🐷番薯芝士吉列猪扒猪扒五边都裹满咗脆卜卜面包糠去炸,外面非常之酥脆香口,甜甜嘅番薯蓉同埋奶香味十足嘅芝士非常之夹,咸咸甜甜非常之好味。🥰定食入边有六嚿猪扒,每块份量都好足,食完非常满足!🐷吉列猪扒猪柳定食呢一份定食入边有吉列猪扒同埋吉列猪柳,每款分别都有四旧。🥰同样都系新鲜炸喜热辣辣脆卜卜,两款猪肉入面都非常之Juicy嫩滑,一啲都唔会干。🤍食落去猪柳会比炸猪扒冇咁油腻,而且更加腍滑。🐷芒果梳打🐷青提梳打💚两款梳打都非常足料,睇相都可以见到有满满嘅水果,味道唔会好甜,亦都唔会觉得系好人工嘅糖浆味,饭后来一杯非常之清爽。

🐷番薯芝士吉列猪扒

🐷吉列猪扒猪柳定食