2023-10-18 71 浏览
一直听朋友讲过话德美寿司好正,今日终于有机会去尖沙咀分店试下。原来佢地有好多间分店,每一间都以日式木门同窗棱嘅设计,仲有各式各样嘅日式料理,包括寿司、刺身同烧物等等选择。我同朋友分别叫左几款寿司同锅物,人均都只系$130左右,十分抵食!火炙帆立贝 🍣🔥:帆立贝鲜嫩多汁,火炙过嘅外皮带微焦香,一入口即化!蟹子军舰 🦀🚢:蟹子十分爽口,配上脆口紫菜,好滋味!三文鱼寿司 🍣🐟:三文鱼鲜嫩又新鲜,大厨嘅刀功几好,切成薄片,一咬就融入口中。加州卷 🍣🥑:呢个经典卷物,大大件,配合切左丝既青瓜,牛油果,蛋丝同埋蟹柳,口感丰富又平衡,每一口都好好味!野菜牛肉锅 🍲🥩:滑嫩嘅牛肉同新鲜野菜一齐煮,牛肉保持柔软口感,汤汁鲜甜好味,仲有豆腐香菇等配料,份量好足!😍整体评分味道:🌟🌟🌟🌟🌟环境:🌟🌟🌟🌟🌟
一直听朋友讲过话德美寿司好正,今日终于有机会去尖沙咀分店试下。原来佢地有好多间分店,每一间都以日式木门同窗棱嘅设计,仲有各式各样嘅日式料理,包括寿司刺身同烧物等等选择。我同朋友分别叫左几款寿司同锅物,人均都只系$130左右,十分抵食!

蟹子军舰 🦀🚢:蟹子十分爽口,配上脆口紫菜,好滋味!

😍整体评分
味道:🌟🌟🌟🌟🌟