2020-04-16
超高質超性價比高西餐🤩-兩個人食叫左一個set dinner同散叫一個pasta一個甜品,食到好飽好滿足!-• 香煎鵝肝 (set)個Set頭盤可選鵝肝/煙三文魚定吞拿魚沙律,我地就揀左鵝肝,一人餐有兩塊,應該係餐廳比多左我地😳 想講呢個真係好好食,個面雖然唔係煎到好脆,但個鵝肝好香好juicy仲好大塊入口即溶,係高質既用料可能出面散叫都要百幾蚊既質素,絕對唔係自助餐好乾硬咬完有渣個種,超正好impressive!• 泡沫牛肝菌忌廉湯 (set)好creamy好濃菇味,有一定杰度,好滿意。 • 茄蓉海鮮清湯少少蕃茄味,多多海鮮味,仲有好新鮮既海鮮,都好味但我個人喜歡磨菇湯多啲。 • 炭燒豚架 (set)慢煮再炭燒,唔會好似平時啲豬咁好乾,呢個個肉質仲好軟滑,仲好厚好足料,兩條骨既厚度🤤 個汁話係無花果,但我就覺得無乜特別有啲咸咁。 • 炭燒西冷巴馬臣芝士寬條麵薄切西冷好易煮得太熟好硬,但呢個完全無,意粉個汁都好rich好重料,都好食但就無乜特別。 • 焦糖燉蛋 (set)都大份,但唔係咁好食,散叫的話就不要。• 心太軟有流心但朱古力味不是很濃,普通正常啦。總結: 叫set/食扒,環境好
• 香煎鵝肝 (set)
• 泡沫牛肝菌忌廉湯 (set)
好creamy好濃菇味,有一定杰度,好滿意。
• 茄蓉海鮮清湯
• 炭燒豚架 (set)
• 炭燒西冷巴馬臣芝士寬條麵
• 焦糖燉蛋 (set)
都大份,但唔係咁好食,散叫的話就不要。
• 心太軟
有流心但朱古力味不是很濃,普通正常啦。
總結: 叫set/食扒,環境好舒服好坐唔嘈,好適合生日飯/慶祝!
店員仲好多笑容態度好好,你不會後悔的🤤