2020-07-01
Seoulmate Cafe 💛铜锣湾💛-🔍 韩国荷兰宝宝班戟(配榛子焦糖香蕉)🥞 $68大力推介!先唔好讲卖相已经超级吸引🤤 一向钟意荷兰班戟嘅我见到就心心眼 😍 热辣辣嘅pancake,配搭着香蕉同埋榛子酱,连埋pancake唔会太松又唔会太硬嘅口感,再加上香蕉上面有薄薄嘅焦糖,脆脆的,配搭起嚟简直一流!😍 真系食完都再想食多个!(温馨提示:唔好掂到个铁pan否则会烫亲手喔😳)-🔍 海鲜意大利粉配炸软壳蟹 $128系好浓郁嘅意粉😋 有好多汁唔会怕好dry, 最欣赏就系佢个汁,虽然Menu话佢系味增海鲜意粉,但个汁食落去就觉得有啲似龙虾汁嘅味道,不过都好好食😋 而且意粉入面有少少嘅细带子,同埋章鱼仔,食落去亦都好丰富嘅口感,系炸软壳蟹摆耐少少就好快容易冧咗,但整体来讲都好好食!-食物质素:8/10环境气氛:9/10回头指数:8/10-📍 Seoulmate Cafe (铜锣湾)铜锣湾骆克道491-499号京都广场4楼
🔍 韩国荷兰宝宝班戟(配榛子焦糖香蕉)🥞 $68
🔍 海鲜意大利粉配炸软壳蟹 $128
食物质素:8/10
环境气氛:9/10
回头指数:8/10
📍 Seoulmate Cafe (铜锣湾)
铜锣湾骆克道491-499号京都广场4楼