2023-09-23 26 浏览
已经想试Relish好耐,因为听过好多人讲佢哋嘅西餐质素好出色,今日终于有机会来试下😍我望吓个Menu先,首先系会有一个前菜,一个汤,仲有杯refreshment tea, 清一清个口腔,最后就嚟到最重要嘅主菜😌本来下午tea食多左,饮咗呢杯梅子soda已经即刻好有胃口😍明太子吞拿鱼蓉他他大虾脆米通✨- 首先入边嘅吞拿鱼蓉好惊喜,好香鱼油味,衬埋个脆米通有种好新鲜嘅感觉矶主南非鲍鱼配酱油渍三文鱼子-1咬落去已经有鲜甜嘅味道,将由同鲍鱼配合得好好,三文鱼子原来同鲍鱼咁衬 !!!干邑龙虾汤- 一倒出来已经有浓浓既虾味,饮落唔会太厚身,所以一d都唔漏中间佢会先比一杯refreshment tea比你清一清口腔先 好细心❤️香煎白雪鱼伴甜椒惹菌鲜茄蓉烩大蚬- 白雪鱼块皮系脆卜卜嫁 仲要咬落去一d都唔实 超级juicy !!! 最正系,竟然会有埋好鲜甜既大蚬 黑毛猪安半焦糖菠萝,野菌西兰花苗,香草鸭油烤薯仔- 首先薯仔好值得一赞✨鸭油烤系唔同d 好香!抹茶红豆卷蛋- 海绵蛋糕做得好实净,个cream都好重牛奶味,为今次呢一餐画上完美嘅句号🩵餐厅环境好舒服,首先洗手间好值得一赞,系用Aesop嘅洗手

明太子大厦香葱吞拿鱼蓉Tata半脆米通

明太子吞拿鱼蓉他他大虾脆米通✨

原只机主南非鲍鱼配酱油渍三文鱼子

矶主南非鲍鱼配酱油渍三文鱼子

香煎智利白鳕鱼半甜椒惹菌。鲜茄肉会大蚬。香草鸭油烤薯仔

香煎白雪鱼伴甜椒惹菌鲜茄蓉烩大蚬

黑毛猪安半焦糖菠萝,野菌西兰花苗,香草鸭油烤薯仔
- 首先薯仔好值得一赞✨鸭油烤系唔同d 好香!

抹茶红豆卷蛋
- 海绵蛋糕做得好实净,个cream都好重牛奶味,
为今次呢一餐画上完美嘅句号🩵

餐厅环境好舒服,首先洗手间好值得一赞,系用Aesop嘅洗手液😍无论食物质素同埋餐厅整体环境都好高质,满足🥰✨

明太子大厦香葱吞拿鱼蓉Tata半脆米通
原只机主南非鲍鱼配酱油渍三文鱼子