2022-05-02 56 浏览
我最like就系打边炉,麻辣火锅就系我最爱,今日突登请假,约埋好朋友,抛低两个仔仔,一齐去打个高汁边😆我地拣左刘一手,仲去左elements分店,劲阔落,坐得好舒服,而家仲做紧半自助式午餐,比平日散叫抵食好多😆价钱已包括汤底,一份肉类/海鲜,前菜及一杯饮品😉而出面既配菜就系任食既,虽然赞选择冇平时任食火锅咁多,但呢到贵精不贵多,全部都好高质,我地都食左唔少菜,全部都劲新鲜😍仲有一啲丸类,午餐肉等等选择汤底我地拣左佢地既皇牌山珍杂菌&招牌一手辣方麻辣红油鸳窎汤底,佢地麻辣锅好正,辣得好过瘾,但又唔会辣到食唔到果种,愈食愈想食😁杂菌汤底好岩要黎渌菜,好清甜,好足料!仲有虫草花系入面添🥰肉类方面我地拣左一份牛同一份海鲜,牛肉好好食,肉汁满满,牛味香浓,就算夜入麻辣汤,都仲食到牛味👍🏻海鲜最深印象就系个厚切鳝鱼,超级肥美,爆汁鱼油😍