食第二次#鮨乐 啦🍣🤫发现每次去食 心情都非常好🥰成个环境好舒服 员工服务态度非常好👍仲有一点就系 觉得佢哋既餐具好可爱😚〰️💓▫️特上寿司盛合(8件) $228见过好多foodie介绍食呢个☺️3件军舰劲正 满泻嘅吞拿鱼蓉 海胆 三文鱼籽🍣全部都好新鲜 好鲜甜😳饭系经过调味的❣️▫️三文鱼寿司盛合(8件) $65三文鱼寿司食到好似刺身咁🤣!色泽好靓✨而且块三文鱼超。级。厚😳其实唔止三文鱼 鮨乐所有寿司都好足料❗️好厚❗️▫️炸软壳蟹手卷 $28我又食软壳蟹啦🤣真系唔会厌〰️软壳蟹都大件 食到肉同膏架🥰$28黎讲真系超级抵❣️👍▫️葱粒吞拿鱼腩手卷 $48男朋友order的 呢款相对就较为普通 吞拿鱼腩份量绝对唔少架😎!▫️单点:炙烧原条海鳗 三文鱼 油甘鱼特别讲下炙烧原条海鳗 非常出色 好软滑 有少少细骨 中意鳗鱼既就可以试下啦🤪整体性价比真系好高❣️非常值得一试〰️

▫️特上寿司盛合(8件) $228
见过好多foodie介绍食呢个☺️