2018-10-05
转眼又weekend la☀️最开心当然系去食返个丰富既brunch la🤩好钟意呢度,环境好有外国 cafe feel,食物款式多,All day breakfast 、三文治、小食、main course、甜品等等都有😍~饮品款式多,咖啡冲得好饮👍🏻不过我最爱既必定系呢度个egg benedict😍,系我暂时食过整得最好食!🤤个poached egg系完全流心😍(吾系度度都做到架!)个荷兰酱够浓,一切开d蛋汁渗落去个muffin到真系好好味!🤤我最钟意配烟三文鱼,配合佢既咸香成个egg benedict真系超正!另外不得不提个薯饼,炸得好香脆口感十足!😋👍🏻另外,佢个mix grill都吾错,够份量啱哂d男士,佢果块烘既sourdough 包系homemade架,搽牛油食一流!👍🏻不过我都系最钟意都系佢地既egg benedict😆~~每次食亲都好满足~☺️🤤简直我至爱😍